Tulkki ja tulkkauspalvelut viroksi ja venäjäksi

Varaa tulkkauspalvelut

Kielikotka Ky toimii tulkkina suomen ja viron sekä suomen ja venäjän välillä. Tarjoan korkealaatuisia ja tarkkoja tulkkauspalveluja erityisesti yritysasiakkaille, jotka tarvitsevat täsmällistä tulkkausta tärkeiden sopimusten ja tapaamisten hoitamisessa. Kielikotka on apunasi kielimuurin murtamisessa.

Erikoisala: teollisuuden tulkkaustyöt

Kielikotkan erikoisalaa on tulkkina toimiminen erityisesti teollisuuden aloilla. Vankka kokemus teollisuuden alalla ja erityisesti voima-alalla on yksi suurimmista vahvuuksistani. 


Olen työskennellyt tulkkina mm. Loviisan voimalaitokselle jo 20 vuoden ajan tuottaen laadukasta tulkkaustyötä voima-alan tarpeisiin. Alan sanasto, käytänteet ja perinteet ovat siis minulle tuttuja, joten tulkkaustyöt haastavienkin teollisuuden alan tapaamisten ja konferenssien parissa sujuvat mallikkaasti. 


Asiantuntevat, täsmälliset ja luotettavat tulkkauspalvelut ovat elintärkeitä etenkin idän suuntaan toimiville yrityksille.

Oikeustulkkauspalvelut

Muiden tulkkauspalveluiden ohella tarjoan myös luotettavaa oikeustulkkausta viroksi ja venäjäksi. Oikeuspalveluiden alalla on syytä turvautua kokeneen ammattilaisen palveluihin, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja sudenkuopilta. 


Tulkkaustöiden ohessa myös eri kulttuurien perinteet ja tavat ovat tulleet tutuiksi. Byrokratian kanssa toimimisesta tulee kanssani helpompaa. Kielikotka on kokenut oikeustulkkipalvelu valmiina auttamaan sinua. Soita ja kysy tarkemmin oikeustulkkauksen järjestelyistä ja ajankohdista.

Neuvottelu- ja asiointitulkkaus

Neuvottelut ja virastoasiointi vaativat monesti tulkin apua etenkin ulkomailla. Tarjoan kokonaisvaltaisen tulkkauspalvelun joko paikan päällä tai puhelimitse viroksi ja venäjäksi. Neuvottelu- ja puhelintulkkaus tulevat kyseeseen, kun ollaan tekemisissä esimerkiksi sopimus- tai viranomaisasioiden kanssa. Vahvan kokemuksen ansiosta Kielikotka hoitaa tulkkaustehtävät kunnialla.


Tulkkaustyöt tehdään luonnollisesti sinun aikataulusi mukaisesti. Minulla on runsaasti kokemusta puhelintulkkauksesta, joten tulkkina toimiminen puhelimessa hoituu myös tehokkaasti. Teen kaiken työn puolestasi laskutusta myöten – sinun tarvitsee vain soittaa Kielikotkalle ja tilata tulkki!