Laadukkaat ja oikeaoppiset käännökset

Kysy tarjous käännöksistä

Kielikotka Ky on kokenut yritysten laskuun toimiva käännöstoimisto Vantaalla. Teen monipuolisia ja huolella tehtyjä käännöksiä erityisesti teollisuuden alalle ja muiden yritysten tarpeisiin. Käännösten parista minulla on kokemusta jo 20 vuoden ajalta. Käännöskielinä ovat englanti, viro ja venäjä. Tarvitseeko yrityksesi ammattitaitoista käännöspalvelua? Käänny Kielikotkan puoleen, etkä takuulla pety lopputulokseen.

Teollisuuden käännökset

Teollisuuden tulkkaus- ja käännöspalvelut ovat Kielikotka Ky:n erikoisalaa! Olen tehnyt töitä mm. Loviisan voimalaitokselle jo 20 vuoden ajan, joten käännösten tekeminen haastavillekin yritysasiakkaille teollisuuden piirissä hoituu varmasti.


Tyypillisiä teollisuusalan haasteita ovat vaativa tekninen sanasto ja tarkat vaatimukset käännösten sisällön suhteen. Kokeneena teollisuusalan kääntäjänä vastaan näihin haasteisiin rautaisella ammattitaidolla.

Käännän luotettavasti esimerkiksi käyttöohjeet, logistiikkaohjeet, tekniset manuaalit ja monet muut tekstit englannin, viron ja venäjän kielille. Teen käännökset asianmukaisin työvälinein johdonmukaisuuden ja korkean laadun takaamiseksi.

Muut yrityskäännökset

Kokeneena ja huipputasoisena käännöstoimistona Kielikotka ei toimi ainoastaan teollisuuden alalla. Teen aktiivisesti kaikkia yleisiä käännöstöitä suomalaisille yrityksille. Tuotekuvaukset, markkinointitekstit, asiakirjat, pöytäkirjat ja monet muut dokumentit saavat tarvitsemansa käännöksen käsissäni.

Kääntämisen monet mahdollisuudet

Käännöstyö on mahdollista tehdä monin eri tavoin. Teollisuuden alalla tehtävissä käännöksissä painottuvat terminologinen tarkkuus ja teknisesti tarkka ilmaisu. Muilla aloilla luovempi ilmaisutapa, joka ulottuu transkreaation puolelle, tulee tarpeeseen useammin kuin teollisuudessa. 


Kokeneena teollisuuden alan ja yritysten käännöspalveluiden tuottajana tunnen useimpien yritysten käännöstarpeet jo entuudestaan, joten työt sujuvat tehokkaasti, nopeasti ja edullisesti.

Jos sinulla on kuitenkin erityisiä toiveita tai tarpeita käännösten suhteen, ole yhteydessä. Voit tiedustella minulta käännöstyön toteuttamismahdollisuuksista, aikataulusta ja hinnoittelusta. Saat kilpailukykyisen tarjouksen nopeasti, ja pääsemme yhdessä arvioimaan yrityksesi käännöstarpeet.


Kysy lisää